ES SIGNA UN CONVENI DE COL•LABORACIÓ ENTRE L’AJUNTAMENT DE GUISSONA I AGBAR A FAVOR DE LES PERSONES QUE ACULLEN REFUGIADES D’UCRAÏNA A GUISSONA

El gerent territorial David Gall Martín, es va desplaçar a l’Ajuntament de Guissona per a fer realitat el fons social de 3000€, que l’empresa de servei ha destinat a l’Ajuntament.

DIJOUS 31 MARÇ 2022

 

Ahir dimecres 30 de març, l’Ajuntament de Guissona va signar un conveni de col·laboració amb el servei municipal d’aigua AGBAR a favor de les famílies i particulars que acullen persones refugiades d’Ucraïna.

El gerent territorial David Gall Martín, es va desplaçar a l’Ajuntament de Guissona per a fer realitat el fons social de 3000€, que l’empresa de servei ha destinat a l’Ajuntament, amb l’objectiu de poder ajudar en les despeses dels rebuts de l’aigua, a totes les famílies i particulars de Guissona que acullen persones refugiades d’Ucraïna a casa seva.

AGBAR, S.A.U. com a prestadora de serveis relacionats amb el cicle integral de l’aigua a Catalunya, i concretament a Guissona, es considera una empresa compromesa i socialment responsable amb les persones que hi viuen, essent plenament conscient que l’aigua és un element de primera necessitat per a la vida de les persones, motiu pel qual ha estat la primera empresa de subministres de serveis, que ha donat una resposta immediata a la petició de l’Ajuntament de Guissona, pel que  l’Ajuntament li està molt agraïda.

A més a més, aquesta setmana, l’Ajuntament també ha enviat una carta a totes aquestes famílies acollidores,  informant-les de les diferents línies d’ajuts que s’han acordat per poder fer front a aquest tipus de despeses. Aquestes, són finançades actualment amb el compte de donacions obert pel cas d’Ucraïna a Guissona.

El voluntariat de tràmits, està essent l’encarregat de contactar amb totes les famílies per tal de gestionar conjuntament tot el tema burocràtic que comporta.

Tota la informació referent a la Causa Ucraïna a Guissona s’actualitza diàriament a la pàgina web www.guissona.cat

 

Guissona, 31 de març de 2022.