ESPECTACLE D’INAUGURACIÓ DEL XXII MERCAT ROMÀ IESSO

Com a novetat d’aquest any, l'espectacle de dansa serà l'inauguració del Mercat Romà, el divendres a les 22,30h

DIMARTS 17 JULIOL 2018

 

Com a novetat d’aquest any, l’espectacle de dansa serà l'inauguració del Mercat Romà, el divendres a les 22,30h
Com cada any, des de la primera edició, l’escola de dansa Montse Esteve prepara l’acte central del Mercat Romà. Enguany però, davant l’impossibilitat de realitzar-lo a la Plaça Major per obres a la façana de l’esglèsia, es farà en un nou i original escenari. Es tracta del safareigs de la Font de la vila (plaça vell pla) on es crearà un doble escenari, i com a element primordial hi trobarem l’aigua.
Aquest any el fil temàtic del Mercat és la llegenda de Lucrècia. Aquesta argument ha inspirat l’espectacle de l’escola de dansa on es vol reivndicar la figura femenina i la seva inportància cabdal en el decurs de la història. L’espectacle representa el sofriment i tragèdia de Lucrècia després de la seva violació i suicidi i també l’importància de la seva figura per provocar la caiguda de la Monarquia i el neixament de la República Romana.
L’espectacle consta de 4 actes i hi participen un total de deu ballarins/es que des de primers de juliol preparen la coreografia amb jornades d'assajos intensius. La música és de Noeula, Billie Holliday i Richard Wagner. També comptarà amb música en directe amb la veu de Ethan Barea.