ESPECTACLE DE FI DE CURS DE L'ESCOLA DE DANSA MONTSE ESTEVE.

El passat dissabte l'escola de dansa Montse Esteve va presentar l'espectacle de cloenda del curs 2015/16. En total hi van participar els 300 alumnes de l'escola i el pavelló es va quedar petit per encabir les més de 1000 persones que hi van asistir.

DIMECRES 22 JUNY 2016

Dimecres, 22 de juny. 

 

ESPECTACLE DE FI DE CURS DE L'ESCOLA DE DANSA MONTSE ESTEVE.

 

El passat dissabte l'escola de dansa Montse Esteve va presentar l'espectacle de cloenda del curs 2015/16. Va constar de dues parts; en la primera es van poder veure les coreografies treballades durant l'últim quadrimestre i que han competit en els diferents concursos nacionals de dansa obtenint uns inmillorables resultats. En la segona part va presentar un monogràfic titulat "Olimpíades en dansa" on aprofitant l'any olímpic, es van poder veure diferents coreografies inspirades en esports olímpics. La mostra va constar de  montatges de boxa, natació sincronitzada, hípica, marxa atlètica, tenis, rugbi, ciclisme, etc...

 

En total hi van participar els 300 alumnes de l'escola i el pavelló es va quedar petit per encabir les més de 1000 persones que hi van asistir.

 

A partir d'ara la companyia de dansa Montse Esteve ja es centrarà en l'espectacle de cloenda de la XX Mercat Romà. 

 

Escola de Dansa Montse Esteve.