ESTIU D'ACTIVITAT AL CENTRE OBERT

Durant el mes de juliol els alumnes del centre obert han realitzat activitats amb l'objectiu d'assegurar la cobertura de necessitats socioeducatives en aquest període estival garantint un mínim de 2 àpats al dia i gaudint de les activitats de lleure durant el període de vacances escolars d’estiu.

DILLUNS 10 AGOST 2015

Per primer any, el servei d’intervenció socioeducatiu itinerant del Consell Comarcal de La Segarra,  Centres Oberts, ha realitzat durant el mes de juliol activitats d’estiu adreçades als infants i adolescents d’aquest servei.

L’objectiu es assegurar la cobertura de necessitats socioeducatives en aquest període estival garantint un mínim de 2 àpats al dia i gaudint de les activitats de lleure durant el període de vacances escolars d’estiu. 40 infants i adolescents d’edats compreses entre els 8 i els 18 anys del Centre Obert l’Espàtula de Cervera i el Centre Obert l’Escorxador de Guissona i en una atenció diària de 6 hores, han realitzat activitats esportives, educatives, culturals, de coneixement de l’entorn natural i social i de diversos tallers. Cal destacar les sortides que s’han fet al Parc del Segre a la Seu d’Urgell per a poder practicar piragüisme i a on vam aprofitar per fer un a trobada amb el Centre Obert de la Seu d’Urgell, l’activitat de Paintball i la sortida a l’Aquàrium de Barcelona.

Com a cloenda, el dia 31 de juliol es va fer l’entrega dels trofeus del campionat de bitlles catalanes que s’ha dut a terme entre els dos Centres Oberts i un berenar popular i on, la nova consellera de Serveis Socials del Consell Comarcal de La Segarra, la Sra. Núria Magrans, la Sra. Carme Farré, regidora de Serveis Socials i festes de l’ajuntament de Guissona i la Sra. Dolors Farran, directora de l’escola Ramon Faus i Esteve van donar els premis als guanyadors a Guissona i a Cervera va estar-hi present en l’entrega de premis el Sr. Jaume Carcasona, regidor de Serveis socials de la Paeria de Cervera, la Srta. Ainhoa Barrionuevo, regidora de joventut i el Sr. Jaume Armengol conseller d’educació del Consell Comarcal de La Segarra. Els infants i adolescents i els seus familiars han valorat molt positivament totes les activitats realitzades.