ESTUDIANTS DE GUISSONA ES MANIFESTEN A LA PLAÇA DE L'AJUNTAMENT

Estudiants de Guissona han sortit aquest matí a manifestarse a favor de la democràcia i del referèndum convocat per aquest proper diumenge dia 1 d'Octubre.

DIJOUS 28 SETEMBRE 2017

Estudiants de Guissona han sortit aquest matí a manifestarse a favor de la democràcia i del referèndum convocat per aquest proper diumenge dia 1 d'Octubre. S'han passejat per la vila i han fet parada a la plaça de l'Ajuntament. Somriues, música i diversió han omplert el matí de mercat que tenim a Guissona cada dijous.

S’han pronunciat clamant "votarem" i llegint un manifest que han elaborat ells mateixos.

"Catalans, catalanes, i gent de guissona que ha anat a comprar al mercat, som els alumnes de quart i estem aqui per reivindicar el dret a vot. Sabem que encara ens queden 3 anys per poder-lo exercir però ens agradaria que tothom tingues dret a la llibertat d'expressió, ja que encara que no ho sembli estem en una democràcia. No tenim por, no podran arrebasar-nos el dret a decidir el que volem, vulguin o no, els catalans han de ser escoltats. No ens rendirem, no oprimiran el poble català! Espanya, el teu poder radica en la meva por, jo ja no tinc por i tu ja no tens poder! Visca Catalunya!"