EVELINA LELITKA i JORDI ARGERICH, NOUS ALCALDES INFANTILS

Aquest dimarts, 9 d’abril i els alumnes de tercer A i tercer B de l’Escola Ramon Estadella i Torradeflot han visitat les dependències de l’Ajuntament de Guissona, amb una visita guiada pel mateix Alcalde, el Sr. Xavier Casoliva

DIMARTS 09 ABRIL 2019

Aquest dimarts, 9 d’abril i  els alumnes de tercer A i tercer B de l’Escola Ramon Estadella i Torradeflot han visitat les dependències de l’Ajuntament de Guissona, amb una visita guiada pel mateix Alcalde, el Sr. Xavier Casoliva

 

La visita s’ha fet en dos grups diferenciats per grup classe. En aquesta visita els nens i nenes han participat d’un procés democràtic, simulant unes eleccions i escollint l’alcalde i tot l’equip de govern entre els companys de classe, així doncs, entre els alumnes de tercer A ha estat escollit en Jordi Argerich i entre els de tercer B, Evelina Lelitka.

 

La resta d’equip de govern s’ha repartit les regidories i els nens i nenes que no han estat escollit han plantejat a aquests nous equips de govern les seves demandes, les quals majoritàriament versaven en temes relacionats amb la neteja, el comerç i les instal·lacions municipals.

 

Els alumnes que han participat de la visita també han passat per l’àrea d’urbanisme on han pogut visualitzar cap a on s’orientarà el nou creixement urbanístic de la vila. Per finalitzar la visita  també han visitat les dependències de l’Ajuntament, fent-se unes fotos al despatx d’Alcaldia.

 

 Alumnes de 3B

 

3B Alumnes de 3A

 

 Evelina Lelitka, alcaldessa de 3B

 

 Jordi Argerich, alcalde de 3A