ÈXIT DE LA DOTZENA EDICIÓ DEL PREMI INFANTIL I JUVENIL JORDI PÀMIAS

El passat divendres, 17 d’abril, ja a les vigílies de Sant Jordi va tenir lloc l’acte d’entrega de premis del dotzè premi literari Jordi Pàmias, infantil i juvenil al pavelló de l'Institut de Guissona, amb una molt important presència de públic.

DILLUNS 20 ABRIL 2015

El passat divendres, 17 d’abril, ja a les vigílies de Sant Jordi va tenir lloc l’acte d’entrega de premis del dotzè premi literari Jordi Pàmias, infantil i juvenil al pavelló de l'Institut de Guissona.

 

En aquest concurs hi participa l’alumnat de tots els centres educatius de la vila, des de primer de primària fins a segon de batxillerat, passant també pels cicles formatius i per l’aula oberta, així doncs, s’atorguen cent cinquanta premis, repartits en la totalitat dels centres educatius de Guissona.

 

Els alumnes premiats reben un exemplar del llibre editat per l’ocasió, en aquest cas, sota el títol RECULL DE POEMES, i un xec regal a bescanviar a la llibreria, per un import de 18€, 15€ i 12€, per al primer, segon i tercer premi, respectivament.

 

Des de la regidoria de cultura i educació s’aposta per aquest premi amb l’objectiu de donar a conèixer entre els més joves al poeta local, Jordi Pàmias, així com, per promocionar la poesia entre els més petits.