Èxit de la I GIMCANA JOVE

El passat dissabte, 16 de maig, una setantena de joves de la nostra vila van participar a la primera gimcana jove, organitzada pel Punt d’Informació Jove de Guissona, en col·laboració amb la colla KUARTOS’84

DIMARTS 19 MAIG 2009

El passat dissabte, 16 de maig, una setantena de joves de la nostra vila van participar a la primera gimcana jove.

 

La primera gimcana jove, organitzada pel Punt d’Informació Jove de Guissona, en col·laboració amb la colla KUARTOS’84 va comptar amb la participació de 14 grups, els quals a més de fer un recorregut pel nucli històric de la vila participant d’un conjunt de proves d’agilitat, punteria, força,... també van conèixer el parc arqueològic de la ciutat romana de Iesso, recorrent i reconeixent els diferents espais.

 

La gimcana va acabar amb una botifarrada popular, emmenitzada pels DJs dinamitzadors dels Kuartos’84, DJ. L DE LUMBA i dj. Beetlejuice.

 

Tots els participants de la gimcana van ser obsequiats amb una gorra – patrocinada per la Diputació de Lleida – i l’equip guanyador podrà gaudir d’una nit d’estada en un dels albergs de la xarxa d’albergs de joventut de Catalunya.

 

L’objectiu de la gimcana ha estat dinamitzar als joves de la nostra vila, que moltes vegades s’han queixat que no s’organitzen activitats per a ells, sobretot els de 14 a 18 anys. Els joves van gaudir molt amb les activitats organitzades i proposen que es repeteixin activitats com aquesta durant tot l’any.