ÈXIT DE LA SEGONA CURSA DEL SANT TORNEM-HI!

Sergi Rodríguez i Rosamari Carulla han estat els guanyadors de la primera prova atlètica del calendari, la Cursa del Sant Tornem-hi de Guissona, que ha servit per inaugurar la Lliga Ponent 2017. Marc Aranda i Georgina Batet han estat els guanyadors de la distància curta d’una cita que ha aplegat 200 participants sota l’organització de l’Ajuntament de Guissona.

DIMARTS 10 GENER 2017

Aquests atletes han demostrat que els excessos del Nadal ja han quedat enrere i ho han donat tot en una cursa que, com ja va passar l’any 2016 en la seva primera edició, serveix per obrir una nova temporada prenent el relleu de la Cursa de Sant Silvestre de Lleida, que com és habitual va tancar la campanya anterior.

 

Avui, a la prova dels 10 kilòmetres, en homes Sergi Rodríguez (Masanés Instal·lacions) no ha donat opció als seus competidors i, amb un crono de 33.26, ha superat els seus dos companys de podi: Sancho Ayala (Fondistes Solsonès), segon amb 34.14, i Víctor de Santos (AE Blancafort), tercer amb 35.29, que ha estat 7 segons més ràpid que el quart classificat, Francesc Jové (Team Blue Motors Ponts).

 

En dones, la Lliga Ponent 2017 ha començat amb la mateixa dominadora que va acabar el 2016, ja que Rosamari Carulla (Logiesport-La Guineu), vigent campiona de la Lliga, ha guanyat amb contundència. Ho ha fet, a més, amb un temps de 38.26 que l’ha situat entre els millors homes. Segona ha estat Eva Hernández (CE Guissonenc), amb 44.19, mentre que el tercer lloc l’ha ocupat Montse Magallón (The Spartanners), amb 45.25.

 

Marc Aranda i Georgina Batet guanyen en la distància de 5 kilòmetres

Pel que fa a la cursa de 5 kilòmetres, el guanyador masculí ha estat Marc Aranda (Xafatolls), amb un temps de 17.10 que li ha atorgat 6 segons de marge sobre el segon classificat, Agustí Codina (Avinent CA Manresa), que ha fet 17.16. Només 3 segons després, amb 17.19, ha entrat el tercer classificat, Sergi Nunes (Runners Balaguer), flamant campió de la Lliga Ponent 2016. En dones, el triomf ha estat per a Georgina Batet (CE Trail Tarraco), amb 22.03, seguida de Natàlia Balls (Tribanda), segona amb 22.06, és a dir, a només 3 segons. Ha completat el podi Laia Sisquella (Esports Truga), amb 23.21.

 

En aquesta segona edició de la Cursa del Sant Tornem-hi, el centre d’operacions, la sortida i l’arribada han estat ubicats a la plaça Bisbe Benlloch de Guissona. Hi ha hagut avituallament líquid durant el recorregut i a l’arribada, i a més dels premis habituals, n’hi ha hagut un d’especial per al club amb més corredors inscrits. A més, s’han sortejat regals entre els tots participants després de l’entrega de premis, i en el moment de recollir el dorsal, s’ha lliurat als corredors una bossa amb obsequis dels col·laboradors i una samarreta. També hi ha hagut servei de guarda-roba, i en acabar la cursa, servei de dutxes i botifarrada per als participants.

 

 

Font: http://www.holalleida.com/
Fotos: Ajuntament de Guissona


CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat