Èxit de la segona Nit dels Museus celebrada al Museu de Guissona

El passat divendres 20 de maig al vespre, el Museu de Guissona va organitzar la segona Nit dels Museus en la qual hi van assistir prop de setanta persones, que van poder gaudir de les activitats preparades per descobrir el Museu d’una forma totalment diferent.

DILLUNS 23 MAIG 2016

En primer lloc el visitant va poder escoltar una selecció de textos d’autors clàssics seleccionats per Margalida Capellà, llegits per integrants del Club de Lectura de l’Ateneu de Guissona. Els fragments feien referència a diferents objectes i temàtiques del museu, fet que va permetre conèixer l’exposició des d’un altre punt de vista.

 

A continuació, el trio “Ben endins” va posar música i veu a la vetllada. Una selecció de cançons actuals i clàssiques catalanes van fer les delícies del públic que va valorar  molt positivament l’actuació, la selecció musical i també l’espai del Museu escollit  pel concert

Per acabar, tots els assistents van poder degustar fins a quatre tapes diferents, totes inspirades en receptes d’època romana, elaborades pel restaurant “La Bodegueta” de Guissona.

 

La “Nit dels Museus” és una iniciativa del Consell d’Europa que enguany arriba a la dotzena edició en què hi participen més de 4.000 museus europeus. Se celebra en la mateixa setmana que el “Dia dels Museus”, el 18 de maig, dia que també el Museu de Guissona va aprofitar per organitzar una jornada de portes obertes i una visita guiada gratuïta. 

 

 

 

LAURA PUIG BERNAUS

Museu de Guissona i Oficina de Turisme

 

Tel. 973 551 414

www.guissona.cat - www.museudeguissona.cat