Èxit de l'Escola de dansa Montse Esteve al concurs Nacional Anaprode.

El resultat va ser inmillorable i van aconseguir tres primers premis i un segon amb els quatre grups que presentava a competir.

DIMARTS 12 MARÇ 2013

Èxit de l'Escola de dansa Montse Esteve al Concurs Nacional Anaprode.

 

L'escola de dansa Montse Esteve va participar el passat cap de setmana en el concurs Nacional de dansa Anaprode que es va celebrar a Huesca. El resultat va ser inmillorable i van aconseguir tres primers premis i un segon amb els quatre grups que presentava a competir. Concretament els grups de 2n, 3r i 4t d'eso van aconseguir tres  primers premis en les disciplines de Fusió i Hip Hop i el grup de 1r d'eso va obtenir el segon premi en Hip Hop. 

En aquest concurs hi van prendre part les escoles de dansa de: Catalunya, Aragó, Euskadi, Navarra, Illes Balears i València. 

Els primers classificats d'aquest certamen han quedat seleccionats per la fase final que es celebrarà a Tarragona els dies 4 i 5 de maig. Aquest cap de setmana competiran amb els primers classificats de la resta de comunitats de tot l'Estat.

D'altra banda, aquests quatre grups de l'escola participaran en la propera Mostra de dansa de Lleida que es celebrarà el proper 26 d'Abril a la plaça Sant Joan de la capital Lleidatana.  

INFORMA: ESCOLA DE DANSA MONTSE ESTEVE