ÈXIT DE L'ESCOLA MONTSE ESTEVE AL CONCURS NACIONAL DE DANSA ANAPRODE

L'Escola de Dansa Montse Esteve de Guissona va aconseguir uns grans resultats en la seva participació al concurs nacional de dansa Anaprode, que es va celebrar el passat dissabte al Teatre l'Amistat de MoLlerussa. Hi van prendre part 6 dels 13 grups que té l'escola i van aconseguir tres primers premis, dos segons premis i un tercer premi.

DIMARTS 31 MARÇ 2015

L'Escola de Dansa Montse Esteve de Guissona va aconseguir uns grans resultats en la seva participació al concurs nacional de dansa Anaprode, que es va celebrar el passat dissabte al Teatre l'Amistat de Mollerussa.
Hi van prendre part 6 dels 13 grups que té l'escola i van aconseguir tres primers premis, dos segons premis i un tercer premi. Van participar-hi en les disciplines de Hip Hop i Contemporani juntament amb altres escoles vingudes de la Zona Nort de Espanya (Pais Basc, Navarra, Aragó, Catalunya, València i les Illes).

Els grups que han aconseguit el primer premi passaran a la fase final, prèvia a l'Europeu, que es celebrarà dels dies 1 al 3 de maig a Tarragona.

la direcció de l'Escola es va mostrar molt satisfeta pels resultats obtinguts i considera que és una recompensa al treball realitzat per les seves alumnes durant els últims mesos.