Èxit de participació a l'Aula d'Extensió Cultural de la Segarra

En l’acte d’inauguració hi van participar més de 150 persones que van omplir de gom a gom la sala d’actes de l’Espai Fassina

DIVENDRES 06 FEBRER 2009

El passat dijous, 5 de febrer, a les 8 del vespre i a l’Espai Fassina de Guissona es va inaugurar l’Aula d’Extensió Cultural de la Segarra.

L’Aula d’Extensió Cultural de la Segarra és una iniciativa cultural i formativa del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Segarra, un òrgan de consulta i participació del Consell comarcal de la Segarra que compta amb representants de la gent gran de tots els municipis de la nostra comarca.

 En l’acte d’inauguració hi van participar més de 150 persones que van omplir de gom a gom la sala d’actes de l’Espai Fassina.

A les 8 del vespre, l’Alcalde de Guissona va donar la benvinguda als ponents i als assistents, agraint l’organització i la important participació dels guissonesos, seguidament, el Sr. Jaume Barrull, vicerrector d’Activitats Culturals i Projecció Universitària de la UdL va inaugurar l’aula i va cedir la paraula al Sr. Ramon Roca Enrich, president del Consell Social de la UdL i per finalitzar la part institucional, el president del Consell Comarcal, Xavier Casoliva, va agrair la feina ben feta dels membres del Consell Consultiu de la Gent Gran a Guissona.

La Sra. Isabel del Arco, vicerectora de Docència de la UdL i professora de pedagogia de la mateixa universitat va impartir la conferència inaugural: “En un món globalitzat, en un món intercultural: formar ciutadans del món”.

Finalment, a dos quarts de deu del vespre es va cloure l’acte amb un refrigeri per a tots els participants.