Èxit de participació en la vuitena hivernal de BTT

L'edició d'enguany de la hivernal de BTT a més de comptar amb un temps formidable ha comptat amb un récord de participants, han estat 225 els ciclistes que han gaudit d'una sortida molt ben organitzada per l'ACLE i BTT La Segarra.

DILLUNS 07 DESEMBRE 2009

Diumenge, 6 desembre a les 7 del matí al pavelló de Guissona va començar la preparació de la cursa de BTT, amb l’organització de l’avituallament, esmorzars i inscripcions. 70 col·laboradors de l’ ACLE Guissona i BTT La Segarra van fer possible l’ èxit de la cursa i no van deixar cap detall a l’atzar.

A les 8 del matí van començar a arribar dels ciclistes. Record absolut de participació en aquesta nova edició de la hivernal amb 225 ciclistes:

  • A la volta popular, 32 participants a la volta popular, un recorregut de 15 Km. amb un avituallament al Llor i un recorregut entretingut i bonic.
  • A la ruta curta de 35 Km. 75 participants
  • A la ruta llarga de 47 km., una participació de 118 ciclistes.Durant el recorregut hi havia tres avituallaments preparats, el primer al km. 10 amb aigua i fruita, el segon, al mig de la cursa, l’avituallament més esperat pels habituals a LA HIVERNAL, el del “Mingo” amb cansalada , botifarra negra i blanca, bitxo casolà i sobretot molt bon humor. El tercer avituallament amb aigua i fruits secs per ajudar als últims quilometres.

Una hivernal en la que només faltava la boira i gel, característics d aquesta cursa. Amb una temperatura més primaveral que d hivern.

A l’arribada, els participants van poder assaborir un pa amb tomata i carn a la brasa , el brou calent aquest any no va tenir gaire èxit per culpa del bon temps.

Agrair la col·laboració imprescindible dels bombers voluntaris de Guissona, de la creu roja , dels vigilants municipals i dels mossos d’ esquadra.

Una cursa amb uns recorreguts que sorprenen als ciclistes que no coneixen la Segarra, amb un paisatge en el que impressionen els ametllers , les parets de marge i els corriols de la plana.