ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LES CARAMELLES DE GUISSONA

A Guissona, la Pasqua sense Caramelles, no seria Pasqua.

DIMARTS 22 ABRIL 2014

Un any, més a les nou del matí puntualment, els Caramellaires han començat a recórrer els carrers de la vila, fent parada a la Fundació CAG, per desitjar bona pasqua als avis de la residència amb les sardanes i havaneres que havien preparat en els assajos, alguns divendres previs.

Enguany, sota la batuta d’un nou director, en Jordi Morera i acompanyats d’un magnífic quartet de vent, els Caramellaires han aguantat l’amenaça de pluja i han portat les seves cançons pels diferents carrers de la vila, acompanyats de ballestes i cistelles,per arribar fins als balcons més alts. Un grup de més d’un centenar de cantaires que a la una del migdia, després de missa major han fet la cantada a la plaça major de les tres cançons – la llevantina, el meu avi i la puntaire - , davant d’un públic nombrós, que després els ha acompanyat per un petit recorregut pel nucli històric, acabant la cantada a la plaça bisbe Benlloch, davant del consistori i entonant com a última cançó el Cant dels Segadors.

Des de l’Ajuntament s’agraeix als Caramellaires la feina, les ganes i l’empenta, perquè les caramelles no parin mai. Endavant!

 

Claustre Oliveres Vidal

Àrea de Comunicació

 

AJUNTAMENT DE GUISSONA

comunicacio@guissona.cat