ÈXIT DEL QUART DIA DEL CONTE

El conte més emotiu va ser el que van presentar els alumnes de l’Escola Ramon Estadella, Fedac Guissona i Escola Ramon Faus i Esteve sota el títol EL DRAC BO I EL PRINCEP MALVAT, escrit per ells mateixos expressament per aquesta ocasió. Els Margeners de Guissona també van col•laborar amb la jornada, amb l’explicació del conte Pau el Margenet.

DIMECRES 19 ABRIL 2017

ÈXIT DEL QUART DIA DEL CONTE

 

El passat dijous sant, Guissona va celebrar per quart any consecutiu, el dia del conte, amb activitats durant tot el dia.

 

Les activitats es van iniciar a primera hora del matí amb un taller de punts de llibre elaborats amb material reciclat a càrrec de l’Àrea de Residus del Consell Comarcal de la Segarra, a més, durant el dia també es van explicar quatre contes, que es van anar intercalant amb tallers relacionats amb les diferents històries.

 

El conte més emotiu va ser el que van presentar els alumnes de l’Escola Ramon Estadella, Fedac Guissona i Escola Ramon Faus i Esteve sota el títol EL DRAC BO I EL PRINCEP MALVAT, escrit per ells  mateixos expressament per aquesta ocasió.

 

Els Margeners de Guissona també van col·laborar amb la jornada, amb l’explicació del conte Pau el Margenet.

 

El colofó final de la jornada el va posar el Landry El Rumbero animant a petits i grans a ritme de rumba.

 

La participació en totes les activitats proposades consolida el dia del conte en el calendari d'activitats promogudes des de l'àrea de cultura de l'Ajuntament de Guissona

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat