Èxit dels divendres a la fresca a l’Obra de Fluvià.

Després del camp de treball que va tenir lloc durant la setmana passada a l’Obra de Fluvià en el que es van realitzar treballs de neteja d’aquest espai, la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Guissona va organitzar, el passat cap de setmana, dues activitats en aquest espai.

DIMARTS 10 JULIOL 2012

Èxit dels divendres a la fresca a l’Obra de Fluvià.

Guissona.- Després del camp de treball que va tenir lloc durant la setmana passada a l’Obra de Fluvià en el que es van realitzar treballs de neteja d’aquest espai, la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Guissona va organitzar, el passat cap de setmana, dues activitats en aquest espai.

 

Per una banda, el divendres, 6 de juliol a les 8 del vespre, va tenir lloc un concert en aquest espai, un concert molt animat i en el que hi van participar més de cent cinquanta persones, que van gaudir d’un repertori original i variat de música Klezmer, de les cançons tradicionals en Yiddish i el món del cabaret de l’antiga Europa Oriental en la que es combinen uns tocs de swing i tanco amb una interpretació inconfusible. Klezmer, una música plena de vida, color i intervenció melòdica, a càrrec del grup VILNEZ.

 

A més, durant tot el cap de setmana, l’Obra de Fluvià va estar oberta al públic que s’hi van poder passejar i gaudir de l’entorn.

 

Dimarts, 10 de juliol de 2012

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat