Èxit i excel·lent ambient a la XXIII Festa de l’Handbol

En la XXIII edició de la FESTA DEL HANDBOL la regidora d'Esports de Guissona, Pilar Subarroca, va ser guardonada en reconeixement a la seva col·laboració i suport a la promoció de l'handbol.

DIJOUS 08 OCTUBRE 2009

La nit del divendres, 25 de setembre, es va celebrar al Pavelló Municipal del Vendrell la XXIII edició de la Festa de l’Handbol Català, que va resultar un èxit d’assistència, participació i ambient.

Més de 400 persones es van aplegar a la capital de la comarca del Baix Penedès per gaudir d’una nit dedicada als protagonistes de l’handbol català, a més de 100 premiats sota la presència del President de la Real Federación Española de Balonmano, Juan de Dios Román, i del President de la Federació Catalana d’Handbol, Tomàs Moral i amb la direcció com a presentador de Xavi Andreu.

Els moments més emotius de la nit els van posar Pep Vilà i Gonzalo Usero. El primer va ser premiat amb el guardó Històric de la FCH, un reconeixement que aquest naixia aquest any i que va anar a parar a un dels entrenadors més emblemàtics que ha donat la història de l’handbol català. Gonzalo Usero, que ho ha estat tot a la nostra Federació, va ser l’encarregat de lliurar-li el plat de vidre commemoratiu davant l’atronadora ovació que els van oferir els assistents. Per sorpresa del senyor Gonzalo, com és conegut al món de l’handbol català, instants després va ser ell qui va rebre el mateix guardó, en aquest cas el número zero de la sèrie.

També van ser especialment càlids els lliuraments de les quatre insígnies d’or de la Federació Catalana d’Handbol. Aquestes van anar a parar a les mans de Josep Plans, Directiu del H Sant Quirze; Ángel Bustamante, President de l’Adrianenc; Pitu Sitjes, ex Delegat Territorial de la FCH a Girona; i Josep Nonell, President del CHJ Mataró.

En aquesta FESTA DEL HANDBOL la regidora d'Esports de Guissona, Pilar Subarroca, va ser guardonada en reconeixement a la seva col·laboració i suport a la promoció de l'handbol.