Exposició d’Ivan Oliver a la Biblioteca de Guissona, última activitat de 7lletres abans del lliurament del premi.

Ivan Oliver crea un espai de reflexió sobre el paper de les xarxes socials, concretament Facebook, en relació a la crisi dels refugiats. L’exposició es podrà veure fins el dia 31 d’agost en l’horari de la biblioteca.

DIVENDRES 07 JULIOL 2017

Exposició d’Ivan Oliver a la Biblioteca de Guissona, última activitat de 7lletres abans del lliurament del premi.

 

 

Divendres, 30 de juny, es va presentar a la Biblioteca de Guissona la darrera activitat de 7lletres 2017, abans del lliurament del premi. Es tracta d’una exposició que pretén despertar consciències sobre la mal coneguda “crisi migratòria europea”.

 

Ivan Oliver crea un espai de reflexió sobre el paper de les xarxes socials, concretament Facebook, en relació a la crisi dels refugiats. I com a través d’aquesta mateixa xarxa i en poques hores es pot traficar amb persones sense moure’s del sofà. El muntatge expositiu ens mostra la terrible possibilitat de poder traficar amb refugiats a través de les xarxes socials i l’elaboració d’un manual per al traficant de persones online.

Entre els objectes de l’exposició hi ha peces de roba de nens i nenes de Síria trobades a les platges gregues, un salvavides i una barca que s’han utilitzat per creuar des de Turquia a Lesbos.

 

Dins de les activitats programades per 7lletres, cada any s’inclou una acció de denuncia social d’acord amb el pensament de Manuel de Pedrolo.

 

L’exposició es podrà veure fins el dia 31 d’agost en l’horari de la biblioteca.

 

 

Biblioteca Guissona – 7lletres.