FEDAC Guissona lliura les orles als estudiants que han finalitzat l'ESO

Amb una sala d'actes plena com un ou, l'institut de la FEDAC a Guissona va acomiadar la tercera promoció dels estudiants de secundària que han acabat en aquell centre educatiu concertat els seus estudis d'ESO, després que es posés en funcionament l'any 2010.

DIVENDRES 01 JULIOL 2016

Acompanyats de familiars i amics, els alumnes van rebre en aquell espai les tradicionals orles que serveixen de simbòlica rúbrica a la seva etapa educativa obligatòria. Amb la modèstia i proximitat que caracteritza aquest centre petit, tot el claustre de professors i direcció va lliurar les orles als seus ja exalumnes en una senzilla però emotiva cerimònia, i posteriorment van acomiadar-se ja de forma més festiva compartint un sopar de germanor i comiat. Tant professors com alumnes van intercambiar-se regals de comiat que, en forma de muntatges audiovisuals van fer caure alguna llagrimeta.


La jornada va tenir lloc el passat dimecres, 22 de juny, just l'endemà que, com a tots els centres educatius de Catalunya, arribés a la seva fi el calendari lectiu del curs 2015/2016.