Feliç diada de Sant Jordi

Els carrers de la vila s’han omplert de parades de roses i de llibres, organitzades per les diferents escoles i per les llibreries i floristeries de la vila. Gaudiu de la diada passejant pels carrers de la nostra vila i … feliç Sant Jordi!

DIJOUS 23 ABRIL 2009

Els contes de Sant Jordi van donar el tret de sortida a les activitats organitzades entorn de la diada

Les activitats de Sant Jordi es van iniciar per als més petits – a les llars d’infants municipals – el passat dimarts, 21 d’abril, on la Companyia Viri Virom, va presentar l’espectacle Musicontes, organitzat pel Pla Educatiu d’Entorn.

El dimecres, i vigilia de Sant Jordi, el Pla Educatiu d’Entorn va organitzar una activitat per a nens i nenes de 3 a 12 anys, UN MÓN (I UN MUNT) DE DRACS, amb aquest espectacle, Tanaka Teatre va fer un recorregut als contes de dracs d’arreu del món, acabant amb la llegenda de Sant Jordi.
 

I avui dijous, els carrers de la vila s’han omplert de parades de roses i de llibres, organitzades per les diferents escoles i per les llibreries i floristeries de la vila. Gaudiu de la diada passejant pels carrers de la nostra vila i … feliç Sant Jordi!