FESTA DE L'ESPORT amb inauguració inclosa

Com cada any, Guissona, durant el mes de juny es celebra la FESTA DE L’ESPORT, enguany, la festa va comptar amb un acte inaugural, també relacionat amb l’activitat esportiva: LA INAUGURACIÓ DEL VESTUARI DE LES PISCINES

DIMECRES 17 JUNY 2009

Com cada any, Guissona, durant el mes de juny es celebra la FESTA DE L’ESPORT, enguany, la festa va comptar amb un acte inaugural, també relacionat amb l’activitat esportiva: LA INAUGURACIÓ DEL VESTUARI DE LES PISCINES, amb el qual es culmina la construcció de tot el recinte de les piscines municipals.
Els vestuaris i el bar de la piscina es situen en un nou edifici que serà la nova entrada al recinte de les piscines, la construcció d’aquest edifici ha costat 282.648€, els quals han estat subvencionats en part per la Diputació i la Direcció General de l’Esport. L’acte d’inauguració va ser presidit pel Sr. Carles Manel Macian, director del Consell Català de l’Esport i per l’Il·lm Sr. Jaume Gilabert, president de la Diputació de Lleida, a més de l’Il·lm. Sr. Alcalde, Josep Cosconera, en l’acte també hi va ser convidat, l’Isidre Esteve.
Amb aquest acte es va aprofitar per realitzar la jornada de portes obertes a les piscines municipals i els més petits van fer-hi la primera remullada, les piscines s’obriran al públic el proper dissabte, 20 de juny.
D’altra banda, la FESTA DE L’ESPORT, va comptar amb la participació de totes les entitats i associacions esportives de la vila, des de la regidoria d’esports i des del Pla Educatiu d’Entorn es van coordinar totes les entitats (Centre Excursionista Guissonenc, Societat de Caçadors de Guissona i Comarca, Associació Consell Local d’Esports, Club Bàsquet Guissona, Club Handbol Guissona, Unió Esportiva Guissona i Escola de Futbol) i enguany també s’hi han afegit els centres educatius amb Pla de l’Esport a l’Escola (IES Guissona, CEIP Ramon Faus Esteve i CC Mare de Déu del Roser), des de totes les entitats i centres educatius es va promoure activitats destinades a tots els públic, els participants de les quals rebien una samarreta de regal.
La festa va reunir més de 300 nens de la nostra vila, molts d’ells acompanyats dels seus pares, els quals van omplir d’esport i festa la zona esportiva de la nostra vila.