Fi del Servei Comunitari a Guissona.

Al llarg de tot el curs acadèmic els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut de Guissona i de la FEDAC Guissona han participat en activitats de Servei Comunitari en diverses entitats i associacions de la vila. Aquesta iniciativa vehiculada des de Pla Educatiu de l’Entorn i amb el suport de totes les parts implicades, suposa un mitjà per fomentar el voluntariat entre els alumnes.

DIVENDRES 26 MAIG 2017

Fi del Servei Comunitari a Guissona.

 

 

Al llarg de tot el curs acadèmic els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut de Guissona i de la FEDAC Guissona han participat en activitats de Servei Comunitari en diverses entitats i associacions de la vila. Aquesta iniciativa vehiculada des de Pla Educatiu de l’Entorn i amb el suport de totes les parts implicades, suposa un mitjà per fomentar el voluntariat entre els alumnes. A més a més, permet als participants desenvolupar les seves aptituds en contextos reals allunyats de les aules. En són exemple les activitats d’acompanyament als residents a la Fundació Agropecuària, el contacte amb els nens i nenes d’educació infantil dels diversos centres, el suport al Casal de la Gent Gran o a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament.

El Servei Comunitari d’enguany s’ha clos amb un esmorzar i un parlament a càrrec de l’alcalde Xavier Casoliva en el parc de Fluvià. L’acte ha comptat amb l’assistència de tots els alumnes de 4t d’ESO i gran part de les associacions i entitats implicades amb una trobada de gairebé 200 persones.

 

 

DAVID CASTELLANA GUÀRDIA
Àrea de cultura
Pl. Bisbe Benlloch, 1 · 25210 GUISSONA
Tel. 973 550 005 (ext. 202)
www.guissona.cat