FINAL DEL TORNEIG DE FUTBOL SALA

Dijous es va celebrar al Pavelló Poliesportiu de Guissona la final del torneig d’estiu de futbol sala organitzat des de la Regidoria d’Esports amb la col·laboració del Col·legi Català d’Àrbitres de Futbol Sala i l’ACLE Guissona.

DISSABTE 08 AGOST 2015

Dins un ambient amb una nombrosa presència de públic, es tornaven a enfrontar dos vells coneguts, d’una banda l’equip SEMIPRO, que ja va quedar primer en la fase regular i de l’altra el Bar El Portal/Peixateria Meritxell.

L’equip portalenc es va avançar ben aviat al marcador, i ja al minut 5 guanyava per un còmode 3 a 0 amb gols de Ramon Pere, Aleix Rivera i Antonio Cuadros, a la fi dels 25 minuts el marcador era favorable als portalencs – peixaters per 4 a 0.

Si el públic es pensava que ja estava dat i beneit, estaven equivocats de ple, una reacció dels jugadors del SEMIPRO va fer que l’encontre es poses amb un marcador de 4 a 6 a manca de 1 minut i un penal per mans dins l’àrea de un jugador del Portal  va significar el 5 a 6 quan faltaven 15 segons per la finalització del partit, aquest resultat ja va ser el definitiu.

Així doncs Bar El Portal/Peixateria Meritxell va aconseguir el seu 5è títol de Campió del Torneig d’Estiu de Guissona.

Els altres premis van ser:

En 7a posició va quedar els joves del Red Devil’s.

6a posició per Bar Elis 4r’s

5a posició per Assegurances Zurich

4a posició per La Nau de l’Esport

3a posició per el Pub Gatzara

Sots Campió SEMIPRO

Campió el Bar El Portal/Peixateria Meritxell

El màxim golejador va ser Jose Lorenzo del SEMIPRO

L’equip menys golejat va ser el Bar El Portal/Peixateria Meritxell

I el jugador més valuós de la final va recaure al jugador del Bar El Portal/Peixateria Meritxell, Sergi Bertran