Final del XVII campionat de futbol sala

Els campions van ser l’ equip del Selecte Wine que va jugar la final contra Cal Ferran amb un resultat de 7 a 4 a favor de Selecte Wine amb gols: un d’ Aleix Rivera, un de Roger Vives, tres de Jordi Oliva i dos de Carlos Cortés.

DILLUNS 03 AGOST 2009

El divendres 31 de juliol al pavelló municipal de Guissona va tenir lloc la cloenda del XVII campionat de futbol sala d’ estiu de Guissona, organitzat per la regidoria d’esports de Guissona i l’ ACLE Guissona. El campionat es va iniciar el passat 16 de juny.
 
Els campions van ser l’ equip del Selecte Wine que va jugar la final contra Cal Ferran amb un resultat de 7 a 4 a favor de Selecte Wine amb gols: un d’ Aleix Rivera, un de Roger Vives, tres de Jordi Oliva i dos de Carlos Cortés. Per l’equip de Cal Ferran els gols van ser tres de Carlos Bravo i un de David Escribano. Una final amb molta emoció i un pavelló ple de públic que no va parar d’animar en tot moment.
 
El premi a l’equip menys golejat va ser per MDF. Màxim golejador va ser Jordi Oliva de l’ equip Selecte Wine amb 27 gols. Premi a l’esportivitat per l’equip del Sinfimasa.
 
El tercer classificat va ser Bar el Portal que va guanyar a l’equip MDF per 6 a 4 .
 
Classificació del campionat
 
Primer
SELECTE WINE
Segon
CAL FERRAN
Tercer
BAT EL PORTAL
Cinquè
M.D.F.
Sisè
PUB L’ ESPILL
Sete
PLANXISTERIA GALAN
Vuitè
BATISTET
Novè
D-KORN
Desè
SEMIPRO
Onzè
E.F.B. GUISSONA
Dotze
SINFIMASA
Tretze
PUB CHAPLIN