FINALITZA EL CAMP DE TREBALL SOBRE EL COMERÇ AMB JOVES D'ARREU DEL TERRITORI

Quinze joves van conviure durant aquests dies al Casal Jove de l'Escorxador. Venien de València, Madrid, País Basc, Castella Lleó i Aragó, i durant aquestes dues setmanes van conèixer el Mercat Romà de Iesso, així com les entitats i associacions locals i espais del patrimoni local, a més d'endinsar-se en la història dels comerços de la vila de Guissona.

DIMECRES 26 JULIOL 2023

 

Del 8 al 21 de juliol Guissona va rebre el camp de treball "A Guissona, el comerç hi pinta molt", de la Generalitat amb l'objectiu de promoure el comerç local i de donar vida als locals tancats. Quinze joves van conviure durant aquests dies al Casal Jove de l'Escorxador. Venien de València, Madrid, País Basc, Castella Lleó i Aragó, i durant aquestes dues setmanes van conèixer el Mercat Romà de Iesso, així com les entitats i associacions locals i espais del patrimoni local, a més d'endinsar-se en la història dels comerços de la vila de Guissona.

Enguany els joves del camp de treball van recuperar la història amagada darrera de les portes de locals tancats que es van pintar l'any passat, també van pintar dos locals nous i van fer recerca de la història que s'amaga darrera d'aquests establiments, històries que van explicar a la població de Guissona amb una visita teatralitzada el proper dijous 20 de juliol i va permetre conèixer el treball fet per aquest grup de joves.

El dilluns, 10 de juliol l'Alcalde de Guissona Jaume Ars i Bosch, va rebre aquest grup de joves a l'Ajuntament i els va donar la benvinguda a la nostra vila.

 

 

Guissona, 26 de juliol de 2023.