Finalitza el viatge de les motxilles "Guissona més"

El passat mes de març i en motiu de la edició “Marxa dels Castells de la Segarra”, l’àrea de turisme de l’Ajuntament va engegar un concurs via Instagram amb l’objectiu de promoure Guissona per tot arreu. El resultat del concurs ha estat 340 fotografies penjades a Instagram amb el hastag #guissonames, 500 motxilles venudes, 20 participants al concurs i 10 països visitats amb prop més de 100 municipis catalans fotografiats amb la motxilla.

DIMARTS 01 OCTUBRE 2013

FINALITZA EL VIATGE DE LES MOTXILLES "GUISSONA MES"

 

El passat mes de març i en motiu de la edició “Marxa dels Castells de la Segarra”,  l’àrea de turisme de l’Ajuntament va engegar un concurs via Instagram amb l’objectiu de promoure Guissona per tot arreu. El resultat del concurs ha estat 340 fotografies penjades a Instagram amb el hastag #guissonames, 500 motxilles venudes, 20 participants al concurs i 10 països visitats amb prop més de 100 municipis catalans fotografiats amb la motxilla.

 

Pel que fa al concurs, el viatge de les motxilles va acabar el passat 31 d’agost, i ha estat aquest passat cap de setmana quan s’han pogut veure les fotografies presentades a concurs en una exposició a l’Obra de Fluvià, acte emmarcat  en les Jornades Europees del Patrimoni i que durant el mes d’octubre es podrà veure al vestíbul de l’Ajuntament de Guissona.

 

Aquest passat dissabte ha tingut lloc l’acte de lliurament dels premis a càrrec de la regidora de turisme Anna Santacreu, la qual ha comunicat el veredicte del jurat format per Xavier Santesmasses, Josep M. Santesmasses i Josefina Miralles.

 

El SISÈ PREMI, a millor retoc fotogràfic, guanyador d’una ampolla de ratafia, gentilesa de Fassina Mercadé a la fotografia

De vacances amb la meva motxilla a mur de John Lennon  a Praga
D’ IsaiCesc (Francesc Reguant)

El jurat en destaca una composició molt potent on la motxilla apareix plenament integrada i confosa amb el quadre.

 

El QUART PREMI, a la fotografia més votada per votació popular (likes d’instagram), guanyadora d’un lot de productes locals, gentilesa en part, de Fassina Mercadé i La Lionesa, per la fotografia

Metro de Londres
De rosamasfusta (Rosa Mas)

Aquesta imatge ha estat votada amb 62 likes a Instagram.

 

El TERCER PREMI, a la tercera millor fotografia segons el jurat, guanyadora d’una sessió de perruqueria, gentilesa de PERRUQUERIA AL TEU ESTIL, la imatge premiada ha estat

Londres, museu d’història natural
De rosamasfusta (Rosa Mas)

Escollida pel jurat pels ritmes arquitectònics de les escales amb la riquesa de colors que aconsegueix gràcies a la llum. Al mateix temps l’espai humà a la sortida de la fotografia reforça el missatge de viatge.

 

El SEGON PREMI, a la segona millor fotografia segons el jurat, guanyadora d’una sopar degustació per a dues persones, gentilesa de RESTAURANT NARD, la fotografia guanyadora és

Una visita al Priorat

D’ annapemi  (Anna Pla)

Escollida pel jurat perquè està inspirada en la solitud de l’home amb l’entorn propi del treball del camp. La fotografia invita a la reflexió i ofereix uns colors reposats i relaxants.


I el PRIMER PREMI, a la millor fotografia segons el jurat, guanyadora d’un cap de setmana a la casa rural CAL TALLAVÍ de Florejacs, premi gentilesa de la família Escudé de Florejacs, la fotografia guanyadora és

Passejant per Barcelona

De rosamasfusta (Rosa Mas)

Per la correcta composició de la imatge, molt ben contrapesada, i el triple missatge dels tres joves que figuren en l’obra (un assenyalant Dalí, l’altre amb els ulls clavats al pintor, i el tercer, mirant a la càmera, donen en conjunt un missatge atractiu). El joc entre la composició en blanc i negre i els colors de les motxilles que destaquen sobre el fons, dóna un missatge molt adequat per expressar “motxilles i viatge”.

 

El jurat va declarar deserts la resta de premis.

 

Des de la regidoria de Turisme ja s’està pensant en una nova iniciativa de cara al 2014 per seguir promovent la vila de Guissona arreu.