Futbol Sala de l'ACLE Guissona

Els equips locals de futbol sala de l'ACLE han triomfat aquest cap de setmana

DIMARTS 17 NOVEMBRE 2009

CATEGORIA 1ª DIVISIO CADET G-3


ACLE GUISSONA 8 GOLMES “A” 2

El dissabte 14 de novembre és va jugar un altra jornada del calendari de la lliga federada de categoria Cadet. L’ equip local va dominar tot el partit i va estar molt encertat tant en atac com en defensa. Màxim golejador Fran Blanco amb 3 gols i Julio Quijano del amb 2 gols., tots dos jugadors del Guissona.

Alineació:

ACLE GUISSONA: Gerard Majoral, Aleix Andrés (1), Joaquim Lobo, Arnau Hernández (1), Joel Cuñat, Julio Quijano (2), Marin Ivanov (1), Alfredo Marques, Enna Larabass, Ignacio Garcia, Francisco Blanco (3) i David Freixes.

GOLMES “A”: Issam Lahmar, Jose Buñales 819, Mohamed Ilhass (1), David Caramelo , Angel Buñales, Jose Pérez, Ruben Muñoz i Mohamed Amine.

CATEGORIA ALEVI 1a Divisió G-3


ALCARRAS F.S. 0 ACLE GUISSONA 7

Al pavelló d’ Alcarràs el dissabte 14 de novembre a les 11.45 és va iniciar el partit de lliga federada de categoria Aleví entre Alcarràs i ACLE Guissona. L’ equip del Guissona només va poder comptar amb 4 jugadors ( baixes per la grip ) aquest jugadors van aguantar tot el partit i van estar encertats tant a porteria com a defensa amb un domini total durant tot el partit.

Alineació:
ACLE GUISSONA: Ferran González, Pau Selles (1), Roger Caixal (3) i Angel Nacarino (3).
ALCARRAS F.S.: Robert Vieru, Cristian Hernández, Andrei Robert Alex Hernández, Joel Torreguitart, Jordi Calvet, Joan Bavia, Damià Escarp i Oriol Nadal.

TROBADES I PROMOCIO FUTBOL SALA


El passat diumenge 15 de novembre es va iniciar el calendari de trobades de futbol sala de base en categoria pre- benjamí en la localitat de Torres de Segre amb la participació de dos equips del col•legi Maristes Montserrat de Lleida, dos equips de Balaguer, un del ACLE Guissona i l’equip local de Torres de Segre. La propera trobada es celebrarà en la localitat de Balaguer el dia 13 de desembre.


Calendari:
10:00 h. Torres de Segre - Maristes "B"
11::15 h. Maristes "A" - Balaguer "A"
12:30 h. ACLE Guissona - Balaguer "B"

El dia 22 de novembre s’iniciarà la competició en categoria Benjamí en el pavelló municipal de Tàrrega