GAIREBÉ  1500 PASSEN PER LA FIRA PLAYMOBIL I LEGO A GUISSONA

El passat cap de setmana del 18 al 20 de novembre,  ha tingut lloc  a Guissona la segona fira Playmobil i Lego, una edició  acompanyada de la Fira de la Robòtica a l’espai de La Llavor.

DIMARTS 22 NOVEMBRE 2022

El passat cap de setmana del 18 al 20 de novembre,  ha tingut lloc  a Guissona la segona fira Playmobil i Lego, una edició acompanyada de la Fira de la Robòtica a l’espai de La Llavor.

La Fira Playmobil i LegoLego s’ha ubicat al pavelló 11 de setembre, on a més a més de parades de venda de joguines Playmobil i LegoLego, també s’hi ha pogut trobar una exposició de diorames. Aquesta va constar de 10 diorames Playmobil que ens van traslladar al món del safari, a les vacances a la platja, a l’època dels vikings, a l’època medieval i a l’antic Egipte, a més de gaudir de la màgia dels dracs i les fades i de la història de Catalunya, amb la guerra dels Segadors, també ens vam avançar a Nadal amb un diorama que recreava un pessebre.

A banda, hi vam trobar dos diorames LegoLegoLego, promoguts des de bonÀrea, tematitzats amb la Nasa i la Crisi Energètica.

A més, la fira Playmobil i LegoLegoLego ens va portar diferents concursos. Durant tota la setmana a Instagram van anar apareixent clicks que es preparaven per participar en el concurs del  CLICK RURAL. Un total de 22 imatges amb l’etiqueta  #clickrural van participar al concurs. La imatge guanyadora va ser d’Aleix Sòria, representant un motorista practicant trail pels camins de la Segarra.

També vam trobar 17 ambientacions diferents, als comerços de la vila i edificis municipals, diorames tematitzats i clicks de Playmobil que ens portaven a descobrir el concurs del CLICK AMAGAT. Més de 500 nens i nenes van gaudir del concurs en el qual se sortejava un joc Playmobil i en el que va guanyar la guissonenca Laia Serra.

I finalment, el concurs de DIORAMES INFANTILS, ens va portar al pavelló municipal una dotzena de petits i joves creadors que ens ambientaren l’espai amb els seus diorames. En la categoria de 6 a 10 anys va guanyar la Berta Bureu, i en la categoria  d’11 a 15 va guanyar l’Eloi Serra.

A més a més, al pavelló també vam gaudir d’un taller de creació LegoLegoLego.

Les persones visitants del Museu de Guissona, van  trobar-hi un diorama romà i van poder participar a la nova edició del joc IESSO CLICK durant tot el cap de setmana, aquestes van ser premiades amb un puzle.

A la plaça bisbe Benlloch els infants van gaudir d’un espai de diversió amb matalassos inflables.

La Llavor es va omplir tot el cap de setmana de visitants, que a més de descobrir el seu espai, van poder gaudir de la fira que mostrava l’evolució de la robòtica des de l’àmbit educatiu fins a l’aplicació industrial.

A més, els bars i restaurants de la vila van promoure la seva gastronomia relacionada amb el cap de setmana Playmobil.

Un cap de setmana ple d’activitats en el marc del novembre lúdic que consolida Guissona i la Segarra, com un espai referent de trobada pel públic LegoLegoLego i Playmobil durant el mes de novembre.

 

Guissona, 22 de novembre de 2022