GAIREBÉ 600 NENS I NENES DE GUISSONA PASSARAN PEL PARC INFANTIL DE TRÀNSIT

Durant aquests primer dies de novembre i fins al 13 tot l’alumnat de primària dels centres educatius de Guissona, des de primer fins a sisè, gairebé uns set-cents, passaran pel Parc Infantil de Trànsit que s’ha ubicat al pavelló petit.

DIMARTS 03 NOVEMBRE 2015

Guissona, 3 de novembre de 2015.

 

GAIREBÉ 600 NENS I NENES DE GUISSONA PASSARAN PEL PARC INFANTIL DE TRÀNSIT

 

Guissona.- Durant aquests primer dies de novembre i fins al 13 tot l’alumnat de primària dels centres educatius de Guissona, des de primer fins a sisè, gairebé uns set-cents, passaran pel Parc Infantil de Trànsit que s’ha ubicat al pavelló petit.

Els parcs d’educació viària són escenaris que permeten oferir experiències de mobilitat als nens i nenes. Simulen espais urbans en els quals els participants actuen com a vianants i com a conductors de bicicleta i els nens i nenes realitzen tallers d’una hora amb el seu grup-classe.

El Servei Català de Trànsit té com a objectiu potenciar l’educació per a la mobilitat segura, de manera que els agents educadors de tots els àmbits (centre escolar, família, lleure, escola de conductors, entre altres) aportin i obtinguin propostes útils. 
El Servei Català de Trànsit és un organisme autònom de caràcter administratiu adscrit al Departament d’Interior. L'SCT té diverses funcions que s’entrellacen per assolir un objectiu bàsic: reduir la sinistralitat. Per això elabora programes de sensibilització viària i treballem per promoure l’educació per a la mobilitat segura. 

Aquesta activitat a Guissona és coordinada pel Pla Educatiu d’Entorn amb el suport dels tres centres educatius de la vila.

 

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat