Gala dels premis FUNDE 2010

La nau central de la Seu Vella de Lleida va ser el passat divendres, 22 d'octubre el marc emblemàtic de la gala de lliurament dels Premis Funde, guardons que atorga l'Associació d'Empresàries, Directives i professionals de Lleida, amb guardons per la Corporació Alimentària de Guissona per la creació de llocs de treball i a Verònica Suárez d'El Racó de les Paraules pel premi a l'emprenedora més jove.

DIMECRES 27 OCTUBRE 2010

La nau central de la Seu Vella de Lleida va ser el passat divendres, 22 d'octubre el marc emblemàtic de la gala de lliurament dels Premis Funde, guardons que atorga l'Associació d'Empresàries, Directives i professionals de Lleida. Prop de cinc-centres persones van assistir a l'acte de l'associació Funde, que enguany celebrava la cinquena edició i que ja s'ha consolidat com un referent en el món empresarial i econòmic de les comarques de Lleida.

Dues empreses de Guissona van obtenir premi per la seva trajectòria.

CORPORACIÓ ALIMENTÀRIA DE GUISSONA, PER LA CREACIÓ DE LLOCS DE TREBALL

Corporació Alimentària Guissona, S.A. va néixer com a Cooperativa Agropecuària de Guissona fa 50 anys. Durant el 2009, la CAG ha incrementat la plantilla en 106 empleats (arribant als 3083) i durant els 9 primers mesos del 2010, en 85 més. És l'empresa amb més empleats de la província de Lleida. A la vegada, el nombre de treballadors d'empreses subcontractades va augmentar en 41 empleats, fins als 333. A més, les tendes BonÀrea, gestionades amb règim de franquicia, ja superen els 1000 treballadors. En els darrers cinc anys ha augmentat la plantill apròpia en 591 empleats i la previsió pels pròxims 5 anys és guanyar 100 treballadors cada any.

 VERÒNICA SUÁREZ, EL RACÓ DE LES PARAULES, A L'EMPRENEDORA MÉS JOVE

El Racó de les Paraules fou creat per Verònica Suárez Castella l'any 2006, a l'edat de 23 anys, a Guissona, per cobrir la mancança de centres dedicats a problemes de la parla (logopèdia), i també per ajudar amb tècniques d'estudi. Al Racó de les paraules creuenq ue les dos funcions, la logopèdia i el reforç escolar, estan estretament vinculades. Amb sessions individuals intentant donar resposta als trastorns de parla i del llenguatge, a les dificultats d'aprenentatge, a les afèsies i a les sorderes. També es fa teràpia míofuncional, rehabilitació i reeducació de la veu, estimulació cognitiva i rehabilitació neurològica.