Gaudint del nou Espai Jove Musical.

L'Espai Jove Musical va ser una demanda dels joves músics de Guissona i ja fa més de 10 anys que s’utilitza. El més rellevant de les obres és la separació del local en tres sales insonoritzades que absorbeixen el rebot del so, fet que millora notablement l’acústica interior, possibilita l’assaig de tres grups i a més aïlla el soroll cap a l’exterior, permetent assajar fins a més tard sense molestar als veïns.

DILLUNS 28 MARÇ 2011

La secretaria de Joventut ha subvencionat amb 40.238€ la totalitat d’aquesta obra ubicada al SEMPA, antic edifici del Servei Nacional de Producció Agrícola. Aquesta construcció dels anys 50 amb sitges per emmagatzemar gra, també té un local d’esplai per l’Agrupació d’Escoltes Bella Iesso.

L’empresa Construccions Tresents va finalitzar aquesta mateixa setmana les obres d’arranjament i sonorització d’aquest espai que ja han començat a utilitzar gratuïtament els grallers, l’escola de música i el grup local SantPetersSings.

Segons Xavier Casoliva, regidor de joventut, l’Espai Jove Musical va ser una demanda dels joves músics de Guissona i ja fa més de 10 anys que s’utilitza. El més rellevant de les obres és la separació del local en tres sales insonoritzades que absorbeixen el rebot del so, fet que millora notablement l’acústica interior, possibilita  l’assaig de tres grups i a més aïlla el soroll cap a l’exterior, permetent assajar fins a més tard sense molestar als veïns.