GERARD RIUS, NOU ALCALDE INFANTIL DE GUISSONA

Alumnes de tercer de l’Escola Ramon Faus i Esteve visiten l’Ajuntament de Guissona. En aquesta visita, 46 alumnes van participar d’un procés democràtic, simulant unes eleccions i escollint l’alcalde i tot l’equip de govern entre els companys de curs, així doncs, entre tots els alumnes de tercer de primària es va escollir Gerard Rius com a Alcalde, a més a més es van repartir regidories entre la resta d’alumnes més votats.

DIMARTS 14 FEBRER 2017

NOTA DE PREMSA.- GERARD RIUS, NOU ALCALDE INFANTIL DE GUISSONA

 

Aquesta setmana els alumnes de tercer de l’Escola Ramon Faus i Esteve, com ja és habitual cada any, van visitar l’Ajuntament de Guissona, en un recorregut guiat pel mateix Alcalde.

 

En aquesta visita, 46 alumnes van participar d’un procés democràtic, simulant unes eleccions i escollint l’alcalde i tot l’equip de govern entre els companys de curs, així doncs, entre tots els alumnes de tercer de primària es va escollir Gerard Rius com a Alcalde, a més a més es van repartir regidories entre la resta d’alumnes més votats.

 

Finalitzat el procés electoral els alumnes van visitar les instal·lacions municipals i van entrevistar a l’Alcalde, fent-li arribar les seves preocupacions i l’Alcalde els va presentar el pla urbanístic de Guissona.

Per finalitzar la visita a l’Ajuntament tots els alumnes es van fotografiar a la taula de l’Alcalde.

 

Dilluns, 13 de febrer.


CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)