GRAN ÈXIT D’AGORA A LA PLAÇA MAJOR

El tercer dia de capvespres a la romana s’ha dedicat al cinema. La plaça major s’ha omplert de guissonencs i guissonenques que han gaudit d’AGORA, una pel·lícula de cinema històric estrenada aquest passat 2009

DIJOUS 15 JULIOL 2010

 
El bon temps que està fent fa que els capvepres a la romana omplin totes les nits de gom a gom la plaça major. Enguany, el drama històric que es desenvolupa a la ciutat d’Alexandria (Egipte), a partir de l’any 391 dC, ha estat la pel·lícula escollida aquests capvespres.
 
Avui es celebra el sopar romà de gala sota una gran expectació i en el que hi participen l’Associació Gastronòmica La Manduca, el Restaurant Nard, el Bar Modern, Els Margeners de Guissona i altres associacions de la vila en la seva dinamització. El sopar té les places limitades a 250 persones que es van inscriure a l’Oficina de Turisme i demà l’espectacle de ritme i llum a càrrec dels Un, dos, tres, kuà no ens deixarà indiferents.
 
Dissabte, el Mercat Romà es relaciona amb el Mite d’Ariadnam, no us perdeu les representacions teatrals sobre aquest mite a carrec de Els 4 gats.
 
Trobareu la programació del Mercat Roma a: www.mercatroma.cat

Ave Iesso!