GRAN ÈXIT DE LA SEGONA TROBADA RECORDANT GUISSONA

El passat dissabte, 1 d’octubre, es van trobar 410 persones nascudes a Guissona, la majoria d’elles residents actualment fora de la vila, per compartir una jornada de records, història, converses, ... un dia que passarà al record de tots els seus participants.

DILLUNS 03 OCTUBRE 2011

La segona trobada RECORDANT GUISSONA, que en aquesta edició va reunir 410 persones, totes elles majors de 45 anys i originàries de la nostra vila, va tenir lloc el passat dissabte, 1 d’octubre.

Els participants a la trobada van recollir les seves credencials a les 10 del matí, moment en que es van iniciar els parlament a la plaça Bisbe Benlloch, a càrrec del Sr. Alcalde, Xavier Casoliva, i del responsable de l’organització de la trobada, el guissonenc, Joan Condal. Seguidament, els assistents a la trobada van traslladar-se a la capella del Claustre, on van fer una ofrena floral a la mare de Déu, a continuació foto de família i pilar commemoratiu de la jornada a càrrec dels Margeners de Guissona. Tots els assistents es van traslladar a les instal•lacions del nou Museu i del Parc Arqueològic, on es va realitzar una visita guiada, que va agradar molt a tots els assistents.

Abans de dinar, la Comissió de la Trobada Recordant Guissona, havia preparat una exposició fotogràfica, amb imatges del record, en la que tots els assistents van poder recordar moments del seu passat guissonenc.
A les dues va iniciar-se el dinar de germanor que va cloure amb diverses actuacions, lectura de poemes a càrrec del Sr. Pàmias, actuació de piano a carrec del Sr. Baró i lectura de textos, anecdotes i records d’infància per part de diferents personalitats de la vila.

La ballada de la sardana Guissona va cloure aquest acte festiu i de record.

Des de l’Ajuntament de la vila aprofitem aquestes línies per felicitar a l’organització de la jornada i animant-los a portar a terme noves trobades com aquesta.