GUISSONA, A PUNT PEL CARNAVAL

Aquest any, l’Ajuntament de Guissona aposta pel Carnaval amb un seguit de propostes adaptades a tots els públics pel dissabte dia 2 de març.

DIMECRES 27 FEBRER 2019

 

 

 

Aquest any, l’Ajuntament de Guissona aposta pel Carnaval amb un seguit de propostes adaptades a tots els públics pel dissabte dia 2 de març.

L’activitat ja s’iniciarà al matí amb el tradicional concurs de truita de patates on participaran associacions i entitats de Guissona elaborant la millor truita. Mentre els cuiners aniran elaborant-les, els vilatans més petits, ja disfressats per la festa, ballaran a ritme del grup d’animació Interestel·lar, a càrrec de la companyia Miscel·lània Teatre. Alhora, els Kuartos ‘94, oferiran coca i xocolata a la Plaça Major. A la mateixa plaça, l’Associació Gastronòmica local “La Manduca” elaborarà una truita gegant, que podran degustar tots aquells que es trobin a la plaça.

Cap al migdia, es farà entrega dels premis de tots aquests infants que hauran participat al concurs de disfresses infantil.

L’activitat de tarda s’iniciarà a les 18.00h amb la concentració de comparses, seguida per una lluïda rua pels carrers de la vila, on el jurat s’encarregarà de valorar les comparses i qui s’encarregarà d’entregar els premis posteriorment al pavelló, on s’acabarà la festa amb la música de Disco Pinky, seguit d’un sopar popular i d’una llarga nit de dj amb DJ Joan i amb la barra a càrrec de la Colla de Kuartos 94.

El Carnaval a Guissona s’acabarà el dimecres dia 6 de març amb l’arribada de la Vella Quaresma i la crema del Rei Carnestoltes, amenitzada per la ja consolidada sardinada de la Brigada, portant així la festa a l’eix comercial el dimecres a la tarda.