Guissona activa el Pla NeuCat

Guissona activa el Pla NeuCat en fase d'emergència pel temporal de neu i el Pla Especial de gelades davant el seu risc imminent.

DIJOUS 02 FEBRER 2012

Guissona.- Des de primera hora del matí l'Ajuntamet de Guissona ha activat el Pla NeuCat i s'ha demanat a l’ADF que dones un cop de mà al municipi, sobretot amb el tema de la potassa als carrers de la Vila de Guissona i ja estan coordinats amb la brigada i la policia local.

Contínuament, l'Ajuntament està en contacte amb els Bombers Voluntaris de Guissona i amb el SEM (ambulàncies) de Guissona davant qualsevol incidència. Com també amb el tècnic de protecció civil del Consell Comarcal.

Alhora, Guissona es coordina amb els municipis de Torrefeta i Florejacs, Ivorra i Sant Guim de la Plana, mancomunant per exemple el servei de Potassa amb Torrefeta.

Des de l'Ajuntament, coordinats amb el CECAT, es demana una especial atenció a les carreteres de Guissona, sobretot a:  

L-311 amb connexió a Cervera

L-310 amb connexió a Tàrrega

Per si s’activen algun servei d’ambulància, pel gran trànsit que suporta de camions càrnies i pinso de la CAG i per la mobilitat dels diferents treballadors que venen a Guissona.

El transport escolar que depèn del Consell Comarcal s’ha començat d’immediat el retorn dels alumnes de fora de la vila. El retorn ha començat a les 12 del matí.

Guissona també ha activa't el Pla Especial de gelades. Per aquest motiu, s'han buidat l'aigua de les piscines municipals, com també les cisternes dels banys per tal de pal·liar l'efecte de la possible gelada.  

Des de l'Ajuntament es recomana tenir controlada la calefacció a les llars, com també a les segones residencies.

El Pla NeuCat estarà activa't fins dilluns ja que es preveu tot el cap de setmana temperatures gèlides.