Guissona acull el Certamen Literari en Honor a la Mare de Déu del Claustre.

L’acte va comptar la presència dels premiats en els jocs florals que organitza cada any l’Acadèmia Mariana de Lleida, que aquest any estaven dedicats precisament a la Mare de Déu del Claustre de Guissona.

DILLUNS 23 GENER 2012

Guissona acull el Certamen Literari en Honor a la Mare de Déu del Claustre.

Guissona.-  L’església de Santa Maria de Guissona va acollir ahir el Certamen Literari en Honor a la Mare de Déu del Claustre, organitzat per la parròquia d’aquesta localitat de la Segarra.

L’acte va comptar la presència dels premiats en els jocs florals que organitza cada any l’Acadèmia Mariana de Lleida, que aquest any estaven dedicats precisament a la Mare de Déu del Claustre de Guissona. Així, els assistents van tindre l’oportunitat d’escoltar els versos amb què el poeta originari d’aquesta ciutat Jordi Pàmies va aconseguir el primer premi, amb el poema titulat Novia Jueva.

Durant l’acte, presidit per l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol (també natural de Guissona), també es van poder escoltar els textos de la resta dels guanyadors com Joana Camprubí, Maria Terrades, Lluis Castany, Albert Pera, Manuel Pal, Ramon Gené i Eduard Boada. Així mateix, un recital del Petit Cor de la Catedral de Lleida va amenitzar la celebració, que va culminar amb una missa.

Fotografia cedida per Josefina Miralles.

Dilluns, 23 de gener de 2012

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat