GUISSONA ACULL LA 2A JORNADA DE LA TECNIFICACIÓ TERRIORIAL DE LLEIDA DE LA FEDERACIÓ CATALANA D'HANDBOL

quest projecte es dur a terme des de la FCH amb l'objectiu de detectar el talent en les diferents províncies catalanes i promocionar i millorar el nivell de l'handbol en aquestes.

DILLUNS 06 MAIG 2024

 
El passat diumenge 5 de Maig, el Pavelló Municipal d'Esports 1 d'Octubre de Guissona va acollir la 2a jornada de la tecnificació territorial de Lleida de la Federació Catalana d'Handbol (FCH).
Aquest projecte es dur a terme des de la FCH amb l'objectiu de detectar el talent en les diferents províncies catalanes i promocionar i millorar el nivell de l'handbol en aquestes, on els millors jugadors/es de cada territori es concentren un cop al mes en aquestes tecnificacions.
Així doncs, els diferents jugadors/es seleccionats/des dels 4 clubs provincials (ACLE Guissona, CEACA Tàrrega, CH Alcarràs i H Lleida) es van trobar a Guissona per seguir gaudint d'aquesta tecnificació, tant en categoria Aleví Masculí i Femení i Infantil Masculí i Femení.
L'ACLE Guissona hi va estar àmpliament representat en les 4 categories, amb 22 jugadors/es, a més dels germans Aleix i Albert Gómez Subarroca, que van dirigir la sessió.