GUISSONA ACULL LA FINAL TERRITORIAL D’HANDBOL DELS JECC DE LLEIDA, AMB EL 3R TEMPS COM A PROTAGONISTA

El passat diumenge 6 de maig, el Pavelló de Guissona, va acollir les Finals Territorials de Minihandbol de Lleida, on el millor handbol base lleidatà es va reunir a Guissona.

DIMECRES 09 MAIG 2018

 

El  passat  diumenge  6  de  maig,  el  Pavelló  de  Guissona,  va  acollir  les  Finals Territorials de Minihandbol de Lleida, on el millor handbol base lleidatà es va reunir a Guissona, on els clubs de la província es van reunir per aconseguir el passi per les Finals Nacionals, gaudint de l’esport tots plegats.

En  la  jornada hi van participar el Club handbol Agramunt, el CEACA Tàrrega, el Handbol Lleida Pardinyes i el club local, l’ACLE Guissona.

Pel que fa a l’àmbit esportiu, en categoria aleví Masculí el Pardinyes es va proclamar campió territorial, i el subcampionat va ser pel Club Handbol Agramunt.

En Aleví Femení també el Pardinyes va aconseguir l’or, seguit pel CEACA Tàrrega en plata i el bronze per l’equip local, l’ACLE Guissona.

I en la categoria més petita de totes, el Benjamí Masculí, l’ACLE Guissona es va proclamar campió de Lleida, amb la plata pel CH Agramunt i el bronze pel CEACA Tàrrega.

Així doncs el Pardinyes, en  Aleví Femení  i  Aleví Masculí,  i  l’ACLE Guissona, en Benjamí  Masculí,  van  obtenir  el  passi  per  les  Finals  Nacionals  dels  JEEC, representant Lleida. També l’ACLE Guissona, al ser l’únic equip Benjamí Femení de  la  província,  es  va  proclamar  campió  territorial  i  es  classifica  per  les  Finals Nacionals.

Destacar el 3r temps, on els equips participants es van barrejar, per tractar els valors de l’handbol. Una jornada plena d’esportivitat i handbol.