GUISSONA ACULL UNA XERRADA SOBRE L’ESTAT DE LA QÜESTIÓ ENTRE CATALUNYA I ESPANYA

El passat dissabte, el CDR i l'ANC van organitzar una xerrada – col·loqui on s’explicava d’on ve Catalunya, cap a on va i quin paper hi juga Espanya en la situació politico-econòmica que es troba actualment.

DILLUNS 20 NOVEMBRE 2017

Guissona - 20 nov 2017

El passat dissabte, a l’Ajuntament de Guissona va cedir l’espai de la sala de plens, al Comitè de defensa de la República, perquè juntament amb l’Assemblea Nacional Catalana, van organitzar una xerrada – col·loqui on s’explicava d’on ve Catalunya, cap a on va i quin paper hi juga Espanya en la situació politico-econòmica que es troba actualment.

La xerrada a càrrec de Anna Pérez membre del secretariat Nacional de l’ANC, i Saoka Kingolo membre de la Sectorial d’immigració de l’ANC, es va caracteritzar perquè s’hi va convidar especialment a totes les associacions d’immigrants i nouvinguts de Guissona. L’objectiu era fer-los partícips i donar-los a conèixer la situació que actualment est vivint.

A part però, també es va obrir a tothom ja que per poder expressar inquietud, opinions i compartir preocupacions amb aquests col·lectius.