GUISSONA, AL COSTAT DEL COMERÇ LOCAL

L’Ajuntament amb la col·laboració de les botigues obertes, el CAP i la Fundació i amb la col·laboració del Dani Valero i del Ramon Pérez ha elaborat un anunci per animar a la població de la vila i en especial als comerciants, en el seu confinament.

DIMECRES 22 ABRIL 2020

 

Aquests dies, en que el confinament causat pel Covid- 19 ha fet que molts comerços de la vila hagin hagut de tancar, des de la regidoria de comerç de l’Ajuntament de Guissona s’ha mostrat preocupació pel sector amb la qual cosa s’està començant a plantejar accions per poder-se desenvolupar una vegada els comerços puguin tornar a obrir amb normalitat.

Mentre tant, mostrant-se al costat del comerciant local, l’Ajuntament amb la col·laboració de les botigues obertes, el CAP i la Fundació i amb la col·laboració del Dani Valero i del Ramon Pérez ha elaborat un anunci per animar a la població de la vila i en especial als comerciants, en el seu confinament.

A més a més, des de l’associació de comerciants també s’ha difós un vídeo per xarxes en el que s’hi mostra l’actual moment de silenci que viu l’eix comercial i les ganes de que torni a viure, que torni a bategar.

I en paral·lel, durant aquests dies, també s’ha promogut un challenge en que els guissonencs i guissonenques pensin en algun establiment de la vila i comparteixin emocions a Instagram i reptin a altres vilatans a compartir les seves.

Amb aquestes petites accions l’Ajuntament es mostra al costat del petit comerç local, mostrant-li el seu suport en tot allò que puguin necessitar.

 

VÍDEO GUISSONA T'ESPERA

VÍDEO COMERÇ DE PROXIMITAT

 

 

Guissona, 17 d'abril de 2020