Guissona al Saló Internacional del Turisme

L’Oficina de Turisme de Guissona, assistirà del 16 a 19 d'abril al Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC) dins l'estand de les Terres de Lleida i amb taulell propi.

DIMARTS 07 ABRIL 2009

L’Oficina de Turisme de Guissona, assistirà del 16 a 19 d'abril al Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC) dins l'estand de les Terres de Lleida i amb taulell propi.

Des d’aquest espai es convidarà a tots els visitants del Saló a conèixer Guissona i tota la seva plana, tot oferint material promocional tant de l’Oficina Municipal, com l’aportat per diferents establiments de la plana que també aprofiten aquest espai per donar-se a conèixer.

L’Ajuntament de Guissona presentarà al Saló Internacional del Turisme el cartell del seu Mercat Romà, dissenyat per Joana Garganté i Laura Piqueras. El Mercat Romà, enguany en la seva tretzena edició, oferirà aquest any tallers i activitats entorn de la cuina romana, essent aquesta la novetat de l’edició d’enguany. Un altre dels elements destacables del Mercat serà la cursa de quàdrigues, ampliant l’èxit de la darrera edició.