Guissona amb La Marató de la Pobresa de TV3.

Totes les activitats programades en el marc de la Jornada COLORS 2012 tindran fins benèfics per a la Marató. Entre les activitats destacades, la FLASHMOB a la Plaça Major.

DIVENDRES 04 MAIG 2012

Guissona amb La Marató de la Pobresa de TV3.  

 

Totes les activitats programades en el marc de la Jornada COLORS 2012 tindran fins benèfics per a la Marató. Entre les activitats destacades, la FLASHMOB a la Plaça Major.

 

Guissona.- El proper dissabte, 12 de maig, Guissona posa en marxa els actes en suport a la Marató de la Pobresa de TV3, enguany sota el paraigües de la jornada intercultural COLORS que acull un conjunt d'activitats de lleure per a grans i petits.

 

El programa d’activitats donarà el tret de sortida a les 12 del matí amb una cercavila de promoció de la cultura catalana: gegants, capgrossos, gralles, pilars, ... que recorreran totes les places de la vila. A més, la cercavila passarà per les fonts del municipi, on des de l'Associació de Dones Nèvia s’ha organitzat una rentada de roba popular als safarejos.

 

Cap al migdia, la Plaça del Vell Pla acollirà el dinar popular-intercultural amb la degustació de diferents cuines; catalana, andalusa , romanesa, eslava, senegalesa i marroquina. Per assistir al dinar cal comprar tiquet a l'Oficina de Turisme a 10€ pels adults i 8€ els infants. Les entrades ja estan a la venda i són limitades (fons benèfics).

 

Un cop finalitzat el dinar tindran lloc els jocs tradicionals per als més petits i jocs d'arreu del món, com per exemple, el taller de flors d'andalusia, els balls eslaus, les trenes africanes, entre altres, a càrrec de la Ludoteca del comerç just.

 

Finalment, a la tarda arribarà el moment de la flashmob en suport a la Marató de la pobresa amb els Un, Dos, Tes, Kuà. Hi pot participar-hi tothom, tot i no estar al corrent dels passos de la coreografia,  però és necessària la samarreta de COLORS.  La seva venda per 4€ (benèfica) es a la Formiga o a Cal Conna.

La coreografia es pot consultar a través del web: http://www.youtube.com/watch?v=rD5642zr8Q8&feature=autoplay&list=ULFAT2LNfohhY&playnext=2

 

La Jornada s’organitza des del Pla Educatiu d’Entorn de Guissona amb la col·laboració d’entitats, associacions i escoles del municipi. Tots ells us engresquen a participar-hi amb un únic objectiu, fer un gest solidari per la Marató.

 

Divendres, 4 de maig de 2012

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat