Guissona amb la Marxa dels Castells 2013

L'Alcalde, Xavier Casoliva, va participar en la presentació de la Marxa dels Castells 2013.

DIJOUS 07 MARÇ 2013

El paer en cap de Cervera, Ramon Royes; el president del Consell Comarcal de la Segarra, Adrià Marquilles; l’alcalde de Guissona, Xavier Casoliva; el membre de l’organització de la Marxa, Sisco Suau, i representants de l’empresa DKV Seguros, principal patrocinador de la Marxa, van presentar la 14a Marxa dels Castells de la Segarra, en un acte que va tenir lloc a la sala Francesc Buireu de Cervera, divendres 1 de març.

 

Després de la presentació va tenir lloc una xerrada d’Eugeni Roselló, de la Pobla de Segur, flamant guanyador de l’Spine Race, una cursa de 430 quilòmetres “non stop” a la Gran Bretanya. Roselló va explicar com es prepara físicament i mentalment, i com va passar 5 dies dormint només 1 hora diària.

 

La 14a Marxa dels Castells de la Segarra té lloc diumenge 10 de març. L’itinerari té una distància de 54 quilòmetres i un desnivell de poc més de 1.200 metres acumulats. És, des de fa uns anys, la primera prova de la temporada de la Copa Catalana de marxes de resistència.

També s’organitza la 3a Marxa dels Castells Plus, un itinerari més exigent: 80 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1.172 metres.

En total, 2.800 caminadors i caminadors sortiran de davant del pavelló poliesportiu de Cervera, a les 7 hores del diumenge 10 de març. La Marxa comença i acaba a la capital de la Segarra.

La Marxa té també una vessant solidària i enguany col·labora amb el programa “Aliments per a la solidaritat a la Segarra”, per al qual recull donatius.

 

Tota la informació de la Marxa dels Castells a la pàgina web: www.marxadelscastells.com