Guissona recapta 5.331,85€ per la Marató!

El passat diumenge, 14 de desembre, Guissona va bolcar-se amb la Marató de TV3, fent-se solidària amb les malalties mentals greus.

DISSABTE 13 DESEMBRE 2008

El passat diumenge, 14 de desembre, Guissona va tornar a bolcar-se amb la Marató de TV3, un any més, i enguany fent-se solidària amb les malalties mentals greus, el Pla Educatiu d’entorn, juntament amb totes les entitats i associacions de la vila, van organitzar la III FESTA D’ENTITATS.

La III FESTA D’ENTITATS es va iniciar a les 12 del migdia amb la lectura dramatitzada d’un fragment del llibre de la Marató a càrrec de la companyia de teatre local “Els 4 gats”, seguidament i amb l’acompanyament musical dels alumnes de l’Escola Municipal de Música, es va realitzar la inauguració de l’acte a càrrec de representants del consistori municipal i del Departament d’Educació.

I a partir d’aquest moment va començar la festa, en la que més d’una trentena d’entitats i associacions de Guissona van organitzar activitats per a totes les edats: bingo, exposicions de fotografies, caricatures, danses, menjars tradicionals, ... i un munt d’activitats culturals i de lleure que permetran gaudir d’una bona estona a petits i grans, i al mateix temps fent-se solidaris amb la Marató.

La FESTA DE LES ENTITATS va cloure amb diferents actuacions de l’Escola de Dansa Montse Esteve, amb les quals a dos quarts de 9 del vespre es va donar per acabada la jornada solidària, en la que hi van passar gairebé  1500 persones i  en la que es va recaptar 5.331,85€

Donem les gràcies a totes les entitats i associacions, perquè sense elles la III FESTA D'ENTITATS ho hagués estat possible, així com, a tots els guissonencs i guissoneses per la mostra de la vostra solidaritat!