GUISSONA AMB LES TRADICIONS, SANT CRISTÒFOL

El passat, dissabte 10 de juliol Guissona va celebrar la tradicional festa de Sant Cristòfol. Els guanyadors del concurs de vehicles decorats foren Biel Mas i Mireia Màrquez en bicicletes; Ignasi Ribera en motos; Noemí Mas en cotxes i Jaume Solé en camions. Enhorabona a tots ells!!

DILLUNS 11 JULIOL 2016

GUISSONA AMB LES TRADICIONS, SANT CRISTÒFOL

 

El passat, dissabte 10 de juliol Guissona va celebrar la tradicional festa de Sant Cristòfol, la missa solemne en honor als conductors va anar seguida dels tres tombs de sant Cristòfol que enguany van tornar a recuperar la zona de la plaça vell pla, després d'haver-se traslladat durant 4 anys a la rambla dels segadors per descongestionar el trànsit, el motiu fou les ganes d'animar més el nucli històric i de fer més reeixida la festa.

 

Els vehicles guarnits, majoritàriament cotxes i bicicletes van ser els protagonistes de la festa que va cloure amb un sopar de germanor i ball de nit a càrrec del grup DIA I NIT.

 

Els guanyadors del concurs de vehicles decorats foren Biel Mas i Mireia Màrquez en bicicletes; Ignasi Ribera en motos; Noemí Mas en cotxes i Jaume Solé en camions.

 

 

Esperem que l'any vinent sigui més concorreguda!

 

Dilluns, 11 de juliol.

 

 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat