GUISSONA CADA VEGADA MÉS SOLIDÀRIA AMB “LA MARATÓ”

7084,88 € s’han recaptat enguany a la nostra vila en solidaritat amb LA MARATÓ DE TV3. La població de Guissona s’ha bolca’t un any més en col·laborar amb aquesta jornada solidària que ha congregat durant tot el dia més de 700 persones a la zona esportiva de la nostra vila.

DIMECRES 22 DESEMBRE 2010

Un any més Guissona s’ha sumat a la Marató de tv3. Gairebé una trentena d'associacions i entitats de la vila han col·laborat amb la seva participació a la V Festa d’Entitats promoguda des del Pla Educatiu d’Entorn.
 
Després de l’acte inaugural de la festa a càrrec de l’Il·lm Sr. Josep Cosconera, Alcalde de Guissona, la Sra. Angelina Infante, regidora d’educació, el Sr. Antonio López, delegat territorial d’educació a Lleida i la Sra. Mª Carmen de Andres, inspectora d’educació, va començar la festa.
 
Un pilar inaugural i l’actuació de l’Escola Municipal de Música Josep M Llorens i Cisteró van donar el tret de sortida de la festa en la que gairebé totes les entitats de la vila van organitzatr activitats lúdiques per als assistents: manualitats, ombres xineses, projecció de vídeos, sortejos, presentació del lip-dup de l’Escola Mare de Déu del Roser, venda de crispetes,  sevillanes, cuina típica del Senegal, ... un munt d’activitats que van fer gaudir a petits i grans d’un dia de solidaritat que va cloure amb l’espectacle de dansa a càrrec de l’Escola de Dansa Montse Esteve en el que van assistir-hi gairebé set-centes persones.
 
Els participants a la festa d’entitats col·laboren a la festa amb una entrada/col·laboració de 4€ i a més, als diferents estands s’hi van fent petites recaptacions per la venda de productes, sortejos, ... les quals han fet possible la recaptació d’aquests 7.084,88 €.
 
A més dels actes propis de la festa, l’Associació de Comerciants i Botiguers de Guissona també va organitzar una xocalatada popular al matí que ens va servir per escalfar la cercavila dels capgrossos i d’Els Margeners que acompanyava guissonencs i guissonenques fins a la Marató. De la mateixa manera, l’Escola de Futbol també va organitzar una trobada de “baby’s” en suport a LA MARATÓ. A més, enguany també s’hi ha sumat el pessebre vivent de Sant Guim de la Plana amb la recaptació total de diumenge, per un import de 703€.
 
Des de l’Ajuntament a Guissona s’agraeix al Pla Educatiu d’Entorn, a les entitats i associacions de la vila i a la població en general, la seva aportació solidària a LA MARATÓ DE TV3, enguany destinada a la investigació de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.
 
 
Moltes gràcies a tots!
 

RECAPTACIÓ TOTAL 7084,88€


ENTITATS I ASSOCIACIONS
 
Agrupament Escolta Bella Iesso: 2€
ACLE Guissona / Unió Esportiva Guissona: 164,50€
Associació Catalano-Andalusa: 60,50€
Associació de Comerciants de Guissona i Comarca: 135€
Associació de Dones Nèvia: 472.08 €
Ateneu de Guissona: 302€
Bakanal de Iesso: 69,32€
Caritas Parroquial: 270€
Casal de la Gent Gran: 42€
Centre Excursionista Guissonenc: 107€
Escola de Futbol de Guissona i Comarca: 130€
Escola Ramon Faus i Esteve: 61,61€
Fundació CAG: 135,20€
INS Guissona: 34,70€
Margeners de Guissona: 110,26€
Pessebre vivent de Sant Guim: 703€
Pla Educatiu d’Entorn: 41€
Societat Gastronòmica La Manduca: 143€
Unió de la Comunitat Senegalesa de la Segarra i l’Urgell: 97,16€

Més imatges a:
http://www.facebook.com/album.php?aid=47839&id=100000013470805&l=f7bafe0660