Guissona celebra a Capdevila la més tradicional de les festes de Sant Joan

Enguany, amb un carácter molt especial, que pretenia retre homenatge als 25 anys de la mort d’en Joan de Cal Mestret, el precursor de la festa.

DIMECRES 25 JUNY 2014

Guissona celebra a Capdevila la més tradicional de les festes de Sant Joan
25 de juny de 2014

Enguany, amb un carácter molt especial, que pretenia retre homenatge als 25 anys de la mort d’en Joan de Cal Mestret, el precursor de la festa, l’activitat de la jornada ha girat al voltant d’un petit poema de dedicatòria:

En el fons de la nit i en el miratge del foc

Tu hi ets present saltant i ballant

L’activitat s’ha iniciat a les 18.30h amb jocs de cucanya tradicionals, com el joc de la poma, el de la farina, petar globus, l’ou i la cullera i la tradicional trencada d’olles, una activitat que ha tingut l’acollida dels més petits, que esperaven amb delit l’arribada de la flama a les 19.30h i de les mans del centre excursionista guissonenc, que una vegada més l’ha portat des del Canigó fins a la nostra vila.

L’encesa de la foguera ha esta precidida per la lectura del manifest d’Omnium Cultural per part de la regidora de cultura, Angelina Infante, una vegada encesa la foguera s’ha repartit coca i barreja entre els assistents. Oriol Bargalló ha estat l’encarregat d’amenitzar la festa que s’ha allargat fins a les deu del vespre.

 

Claustre Oliveres Vidal

Àrea de Comunicació,

comunicacio@guissona.cat