GUISSONA CELEBRA EL 2N TORNEIG INTERESCOLAR DE LA VILA, AMB MÉS DE 150 PARTICIPANTS

Guissona va acollir el 2n Torneig Interescolar de la Vila, on les 3 escoles de primària, el FEDAC Guissona, l’Escola Ramon Faus i Esteve i l’Escola Ramon Estadella i Torradeflot, es van reunir per competir en diferents esports: Tenis Taula, Handbol Futbol Sala i Bàsquet.

DIMARTS 19 JUNY 2018

 

 

La setmana del 11 al 15 de juny, de 15:00 h a 17:00 h la Zona Esportiva de Guissona va acollir el 2n Torneig Interescolar de la Vila, on les 3 escoles de primària, el FEDAC Guissona, l’Escola Ramon Faus i Esteve i l’Escola Ramon Estadella i Torradeflot, es van reunir per competir en diferents esports: Tenis Taula, Handbol Futbol Sala i Bàsquet.

 

Una setmana amb un gran èxit de participació, amb més de 150 inscrits des de 1r a 6è de primària, on tots junts van aprendre els diferents valors que ens transmet l’esport, educant a través de l’esport.

 

Pel que fa a la classificació, FEDAC Guissona va repetir el 1r lloc a la classificació, seguit de l’Escola Ramon Faus i Esteve com a 2n classificat i l’Escola Ramon Estadella i Torradeflot en 3r lloc.

 

El torneig va estar organitzat per l’ACLE Guissona, amb la col·laboració de l’Ajuntament, les Ampes i Escoles de la vila, el Consell Esportiu de la Segarra i BonÀrea.